miércoles, 18 de noviembre de 2009

NOU TERMINI DE L'ENQUESTA

Us informem que la Conselleria, a través de la pàgina de Vielca, (http://www.vielca.com/cv70/), ha obert un nou termini fins al dia 9 de desembre per a contestar les enquestes del "Estudio de integración paisajística del Proyecto básico de variante de la carretera Cv-70. Alcoi-Benidorm".

Aquesta vegada inclouen més informació sobre el Pla de participació pública (encara incompleta, però es nota que han tingut en compte algunes de les nostres al·legacions). Estem elaborant noves al·legacions que pujarem al bloc, però mentrestant us recomanem que seguiu emplenant l'enquesta amb la vostra opinió (recordeu que en l'apartat "Documents" vam posar suggerències, algunes de les quals encara són vigents i que podeu usar com a base). Encara no es pot escriure més de 250 caracters de comentaris, de manera que podeu aprofitar l'espai baix de cada foto per a escriure'n més.

Entre les mancances més greus de l'enquesta hi ha l'omisió de qualsevol informació sobre el túnel de Confrides (del qual ens parlen fins i tot en el "projecte bàsic de setembre de 2009) i sobre el tipus de vial que han projectat per als trams Benimantell-Polop i Benilloba-Alcoi. Aquesta informació tampoc ens la van donar en la darrera resposta de Conselleria (a través del Síndic), on només especificaven que "entre Benimantell i Benilloba en cap cas serà una autovia ni via ràpida". Bones notícies, però que no eviten el canvi de denominació de la carretera a "una carretera convencional d'un carril per sentit" ni les "variants de població al pas per determinats nuclis urbans, quan el pas en travesia genere més inconvenients que avantatges" (http://www.vielca.com/cv70/).

Esperem la vostra col·laboració perquè pensem que hem d'aprofitar qualsevol oportunitat per a fer valdre el nostre dret d'opinar en un projecte que ens afecta tan de prop. Sabem que pren un temps important llegir-ho tot i contestar, però penseu que si no ens esforcem un poc ara, decidiran per nosaltres.

No hay comentarios: