jueves, 28 de octubre de 2010

Pla d'acció territorial

Després d'unes setmanes més de silenci administratiu per part de la CIT (seguim sense conèixer l'estat del projecte, tret de les notícies de premsa que ens informen que no hi ha diners enguany destinats al projecte de la CV-70), la conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge publica la versió preliminar del PLA D'ACCIÓ TERRITORIAL del paisatge de la vall de Guadalest.

El DOCV num. 6379. 19/10/2010, en les pàgines 38808 i 38809, publica a més a més el llistat d'associacions i empreses que seran consultades durant el procés de participació pública, els resultats del qual s'utilitzaran per a la redacció definitiva del pla d'acció territorial.

Des de l'associació recomanem tant a les associacions com a les empreses amb interessos paisatgístics o econòmics que, abans del dia 6 de novembre, sol·liciten la seua inclusió en el llistat esmentat perquè els tinguen en compte en el procés de consulta. Podeu trobar un model de carta per a enviar a la Conselleria de Medi Ambient en aquest enllaç:

Per als interessats, deixarem properament dues còpies en paper d'aquesta versió preliminar del Pla d'Acció Territorial a la Casa de Cultura del Castell de Guadalest i a l'Ajuntament de Benimantell.

No hay comentarios: