viernes, 29 de enero de 2010

Resultats de l'enquesta

Els resultats de l'enquesta de la Generalitat corresponent a l'"ESTUDIO DE INTEGRACIÓN PAISAJÍSTICA DEL PROYECTO BÁSICO DE VARIANTE DE LA CARRETERA CV-70. ALCOI – BENIDORM" han sigut publicats hui. Us convidem a llegir-los en aquest enllaç i a adjuntar els vostres comentaris sota aquesta entrada del bloc:

- Resumen de resultados de la participación pública

Des de l'Associació voldriem agrair la participació de tots i esperem que els resultats, poc favorables al canvi de traçat i a l'alteració dels elements naturals de la zona, tinguen un efecte considerable en l'elaboració del projecte.

Voldríem apuntar, quant a les consideracions finals sobre les opinions expressades pels enquestats, que:

1. La "Línea de opinión en contra de la actuación" no és contrària a la necessitat d'una millora de la carretera (que vists els efectes de les últimes pluges és més que evident), sinó a la construcció d'una autovia o via ràpida, al canvi de traçat o la construcció d'un túnel i de variants.

2. Quant a la "Línea de opinión a favor de la actuación", el comentari sobre "La carretera en sí es de atracción turística, para deportistas (ciclistas) y moteros" no ens sembla una opinió favorable a aquesta actuació. És més aviat un altre argument en contra d'una modificació del recorregut, ja que especifica que l'atractiu per a ciclistes, turistes i motoristes és precissament la carretera que tenim actualment.

2 comentarios:

Unknown dijo...

Enhorabuena, se está consiguiendo.

Adelante para que no se olviden de nada de lo que hemos dicho........

Saludos

paskki dijo...

ME SOLIDARIZO CON VUESTRA INICIATIVA. AYER ESCRIBI EN MI BLOG DE SOSEGAOS UN ARTICULO DONDE ME REFIERO A LA BARBARIDAD DE HACER UNA AUTOVIA EN EL VALLE DE GUADALEST. ANIMO. SALUDOS.